EurekaBuurt Bungalows Standaard Opties
Kaveloppervlakte 171 m² n.v.t.
Woonoppervlakte 74 m² n.v.t.
Aantal slaapkamers 1 tweede slaapkamer
Aantal toiletten 2 n.v.t.
Zonnepanelen aanwezig aantal uit te breiden
Parkeerplaats 1 vaste eigen plaats n.v.t.
Meer- minderwerk
(klik voor de basiskeuzelijst)
alles bespreekbaar tweede slaapkamer,
schuifpui i.p.v. kozijn,
grotere binnenberging

winkels centrum station dichtbij

Super centrale ligging

 • hoofdfietspad aansluitend aan de wijk
 • bushalte op 300 meter
 • Centraal Station (trein) op 5 min
 • snelweg A6 op 5 min
 • Lelystad Airport op 10 min

Met de auto te bereiken in 5 min

 • supermarkten Jumbo, AH, Lidl, Boni
 • winkelcentra Palazzo, Gordiaan
 • ziekenhuis Sint Jansdal
 • politiebureau, gemeentehuis
 • het centrum van Lelystad.

met de fiets te bereiken

 • stadsparken op 5 à 10 min
 • natuurpark Lelystad op 25 min
 • Oostvaardersplassen op 25 min
 • diverse stranden op 25 à 30 min
 • prachtige fietsroutes starten bij het hoofdfietspad langs de wijk

In de nabije omgeving vindt u

 • Batavia Stad
 • Aviodrome

Voortgang van de EurekaBuurt


De bungalows zijn verkocht, evenals de appartementen blok A en B. De appartementen van blok C liggen allen onder optie of zijn verkocht onder voorbehoud.

De straatnaam wordt Marke, zowel voor de bungalows als voor de appartementen. De exacte nummering volgt later.

De omgevingsvergunning is binnen, dat betekent dat we mogen bouwen. De aannemer van de Gemeente is begonnen met de aanleg van de riolering, dit wordt direct gevolgd door Vattenfall, die de stadswarmte gaat aanleggen. Aansluitend volgen de overige nutsbedrijven.

Hierna legt de Gemeente een asfaltweg aan, die tevens als bouwweg zal functioneren. De planning hiervoor is tussen week 47 en week 50 en is binnen een paar dagen klaar.

Start bouw van ons project staat gepland begin januari 2022, waarna ook de eerste paal geslagen gaat worden.

samen met onze aannemer architect makelaars notaris

De 4 Linden Makelaardij

makelaar
De 4 Linden Makelaardij bestaat uit een jong en dynamisch team, welke beschikt over jarenlange ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in de ver-/ en aankoop van bestaande woningen, de verkoop van nieuwbouwwoningen en zeer deskundig op het gebied van de verkoop van voormalige huurwoningen. Ook de begeleiding en advisering van projectontwikkelaars is een belangrijke expertise van ons. In zowel Almere, Lelystad als Vollenhove (verkoopetalage) zijn wij u graag van dienst.

Bouwbedrijf Roos

bouwgarant aannemer
Bouwbedrijf Roos uit Emmeloord is een middelgroot, betrokken en flexibel bouwbedrijf met een vaste groep vakbekwame medewerkers en meer dan 35 jaar ervaring. Onze expertise bestaat voornamelijk uit woningbouw en utiliteitsbouw. Wij bouwen ouderwets degelijk, maar ook met de kennis en het gebruik van hedendaagse materialen. Tevreden zijn wij pas als u dat bent.

Fenneke Koster Joenje

notaris
Op zoek naar een deskundige notaris? Fenneke Koster-Joenje en haar team zijn al jaren een vertrouwd adres in Lelystad. Of je nu een nieuw bedrijf begint, gaat trouwen of een huis koopt: het juridische deel van deze rechtshandelingen is bij ons in vertrouwde handen. Zo hoef je je zelf alleen te richten op je nieuwe onderneming, de bruiloft of verhuizing en wordt het juridische aspect goed door ons geregeld. Je bent van harte welkom voor een persoonlijk advies.

De Boer - de actieve makelaar

makelaar
De Boer – de actieve makelaar is al meer dan 20 jaar succesvol makelaar in Lelystad. Helder en transparant zaken doen, daar houden wij van. Als een van de grootste NVM nieuwbouw makelaars in Lelystad staan wij voor kwaliteit, ervaring en deskundigheid. Uiteraard ook op het gebied van taxaties, waardebepalingen en verkopen van woningen in de bestaande bouw. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Lelystad, waar wij u van harte welkom heten.

Sander Douma Architecten

architect
Sander Douma Architecten BNA is een full-service architectenbureau, gevestigd in Stompetoren (NH). We houden ons voornamelijk bezig met projecten op het gebied van woningbouw, zowel particulier als seriematig. Daarnaast zijn we actief betrokken bij diverse initiatiefplannen en haalbaarheidsonderzoeken. Wij zijn trotse partner van Eureka Huis.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email