Appartement Roos

85 m² met half inpandig balkon
 • 85 m² binnen en 10 m² buiten
 • Badkamer met tweede toilet
 • 2 slaapkamers, rolstoel-vriendelijk
 • Incl. een ruime beneden berging
18 woningen

Appartement Iris

90 m² met deels inpandig hoekbalkon
 • 90 m² binnen en 11 m² buiten
 • Badkamer met tweede toilet
 • 2 slaapkamers, rolstoel-vriendelijk
 • Alle woningen met parkeerplaats
18 woningen

Penthouse Jasmijn

112 m² met dakterras aan drie zijden
 • 112 m² binnen en 70 m² buiten
 • Riante badkamer van ruim 9 m²
 • 2 ruime slaapkamers
 • Veel natuurlijke lichtinval rondom
6 woningen

Er zijn 3 appartementstypes, te weten: type Roos, Iris en Jasmijn. De woonkamers zijn respectievelijk 42 m², 44 m² en 60 m². Heerlijk ruim en met toegang tot de deels inpandige balkons of het grote dakterras.

Alle appartementen beschikken over een ruime hal, een ruime tot zeer ruime badkamer, welke van vloer tot plafond betegeld is en waar zich een douche, wastafel en tweede toilet bevinden. Het sanitair is van Villeroy en Boch.

Ieder appartement beschikt over 2 slaapkamers. Elk appartement heeft raampartijen welke voorzien zijn van een draaikiepraam. In de woonkamer bevindt zich een schuifpui, die toegang biedt tot het heerlijke balkon. De kozijnen zijn in kunststof uitgevoerd en allemaal van vloer tot plafond. De penthouses hebben 3 draaikiepdeuren en 4 schuifpuien, welke allemaal toegang geven tot het dakterras.

Alle appartementen zijn drempelloos uitgevoerd en voorzien van vloerverwarming. Voor elk appartement is op de begane grond onder het gebouw een berging en eigen parkeerplaats gerealiseerd, zodat men droog van en naar de berging of auto kan komen.

Appartement ROOS

Een vloeroppervlak van circa 85 m², bestaande uit een Z vormige woonkamer van circa 42 m² en een schitterend half inpandig balkon van ruim 10 m². In de verste hoek van de woonkamer is de riante opstelplaats voor de keuken bedacht. Er zijn twee slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van douche, wastafel en tweede toilet. Het appartement is vloerverwarmd en drempelloos en dus levensloopgeschikt. Onder het gebouw is de berging en parkeerplaats.

Appartement IRIS

Een vloeroppervlak van ca. 90 m², bestaat uit de woonkamer van ca. 44 m², met een ruime opstelplaats voor de keuken en een deels inpandig fenomenaal hoekbalkon van ruim 11 m², twee slaapkamers en een ruime badkamer met tweede toilet. Het appartement is vloerverwarmd en drempelloos en dus levensloopbestendig. Grote raampartijen en de schuifpui van vloer tot plafond zorgen voor een prachtige lichtinval. De berging en parkeerplaats zijn onder het gebouw.

Penthouse JASMIJN

Een vloeroppervlak van circa 112 m², bestaande uit twee heerlijke slaapkamers en een riante badkamer van meer dan 9 m², al deze ruimtes hebben direct toegang tot het dakterras. De geweldige woonkamer van circa 60 m² bezit 3 schuifpuien en een draaikiepdeur. Allen komen uit op het adembenemende dakterras dat van alle kanten een geweldig uitzicht biedt en 3 zijden van het appartement beslaat, zodat er altijd ook een schaduwplek te vinden is. Voor de keuken is een ideale opstelplaats bedacht. De buitenberging en de parkeerplaats zijn onder het gebouw.

deel dit project