Buteo Warande

Locatie van appartementencomplex 'Buteo'

In de woonwijk Warande in Lelystad

Buteo bevindt zich aan de rand van Warande, de nieuwbouwwijk van Lelystad vlakbij de Oostvaardersplassen en toch dicht bij het centrum en alle voorzieningen.

De ligging is in de kom van de Westerdreef en de Buizerdlaan, tegenover het wijkwinkelcentrum met o.a. de Albert Heijn, een apotheek en een huisartsenpraktijk.

De Westerdreef wordt in de toekomst direct ontsloten vanaf de op- en afritten 9 van de A6.

Buteo wordt het sluitstuk van Warande en heeft hierdoor een vrije ligging.

Deze wijk karakteriseert zich door haar ruime, kindvriendelijke opzet, veel groen en aandacht voor de leefomgeving van de inwoners.

5 verschillende type woningen

Corner Side appartementen zijn 3 kamer hoek appartementen gelegen aan beide buitenkanten van de voorkant van het gebouw op de eerste, tweede en derde verdieping.

Deze appartementen beschikken allemaal over extra zijramen, zodat er nog meer licht in het appartement kan komen en het nog rijker aanvoelt, tevens hebben de 2 appartementen op de tweede verdieping een extra balkon.

Middle Terrace appartementen zijn schitterende 3 kamer tussen appartementen op de eerste en tweede verdieping met een heerlijk terras aan de voorzijde van de woonkamer.

Wide View appartementen zijn ons paradepaardje en tevens de grootste appartementen, op de eerste en tweede verdieping met een enorm terras inclusief loggia en op de derde verdieping met een fijn balkon inclusief loggia.

Top Balcony appartementen zijn geweldige en compacte 3 kamer appartementen gesitueerd op de derde en tevens hoogste verdieping en hebben dus geen bovenburen, wel hebben ze een heerlijk privé balkon.

Cozy Home appartementen zijn prachtige, bijzonder compacte 2 kamer appartementen gelegen op de eerste, tweede en derde woonlaag en beschikken over een ruim terras of heerlijk balkon.

Er is één Cozy Home Loft, een fantastisch startersappartement gelegen op de eerste verdieping met een groot terras aan de woonkamer.

Onderstaand vind je meer over de indeling van het gebouw.

Indeling van het gebouw 'Buteo'

Bekijk hieronder waar de appartementen zich bevinden in het gebouw

Ligging per woning type

Door met je muis over de afbeelding te bewegen kom je erachter waar alle appartementen types zich binnen het gebouw bevinden.

Zo zie je gemakkelijk welk type woning het beste bij je past. Ben je geïnteresseerd in een bepaald type appartement, dan kun je d.m.v. de legende per woningtype de locaties zichtbaar maken.

Ligging per bouwnummer

Door met je muis over de afbeeldingen te bewegen kom je erachter waar alle appartementen zich op elke verdieping bevinden.

Klik op een appartement om alle informatie over deze woning in een handig overzicht te bekijken.

Eerste Verdieping

Tweede Verdieping

Derde Verdieping

Impressies van de 'Buteo' appartementen

Appartementencomplex 'Buteo' met commerciële plint

In de woonwijk Warande in Lelystad
Geïnteresseerden kunnen zich direct online

INSCHRIJVEN

Brochure volgt z.s.m.

de brochure wordt in de aankomende dagen verwacht, bijna alle inhoudelijke informatie bevindt zich al op deze website