Appartement ROOS

Bekijk ook:

Appartementen type ‘Roos’ hebben een vloeroppervlak van circa 85 m², bestaande uit een adembenemende woonkamer van circa 42 m² met een weids uitzicht en een schitterend half inpandig balkon van ruim 10 m², hetgeen u in staat stelt de woonkamer met deze 10 m² te vergroten tijdens warme dagen. Het balkon is namelijk verbonden met de woonkamer d.m.v. een grote glazen schuifpui.

In de verste hoek van de woonkamer is een riante opstelplaats voor de keuken bedacht. Voorts zijn er twee slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van douche, wastafel en tweede toilet. Het appartement is uiteraard voorzien van vloerverwarming. In de inpandige berging is voldoende ruimte voor een wasmachine en droger. Het separate toilet is voorzien van een hangend toilet en fontein. Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk wat het appartement levensloopbestendig maakt. Wat opvalt zijn de raampartijen en schuifpui van vloer tot aan het plafond, hetgeen een prachtige lichtinval waarborgt. Alle draaiende ramen worden uitgevoerd in draaikiep en alle kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof.

Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats onder het gebouw, daar bevindt zich tevens de buitenberging, zodat u altijd droog van en naar de berging of auto kunt gaan.

deel dit project