Penthouse Jasmijn

Bekijk ook:

Penthouses type ‘Jasmijn’ hebben een vloeroppervlak van circa 112 m² en een dakterras van circa 70 m² dat aan 3 zijden om het penthouse heen loopt.

De penthouses beschikken over 2 slaapkamers, een grote badkamer met draaikiepdeur naar het terras en een ruime inpandige berging met ruimte voor wasmachine en droger. Tevens is in de brede hal (1,5m) meer dan genoeg ruimte voor een garderobe. Het separate toilet is voorzien van een hangend toilet en fontein. De tweede slaapkamer is voorzien van een draaikiepdeur met toegang naar het dakterras. De hoofdslaapkamer van 15 m² beschikt over een schuifpui dat toegang biedt tot het dakterras. De riante living van ca. 60 m² is voorzien van een ruime opstelplaats voor de keuken, hier is een kookeiland zeer goed mogelijk. Er is meer dan genoeg ruimte om alles naar eigen wens in te delen. Om alle beschikbare ruimte op het dakterras optimaal te benutten beschikt de living over 3 schuifpuien en een draaikiepdeur. Op het dakterras is een heerlijke plek ingeruimd om gezellig met vrienden en/of familie te loungen en er is altijd wel een plek in de zon of schaduw te vinden.

Het hele penthouse is voorzien van vloerverwarming en door de ruime opzet helemaal rolstoeltoegankelijk en daardoor ook levensloopbestendig.

De penthouses hebben een eigen parkeerplaats onder het gebouw, daar bevinden zich tevens de buitenbergingen, zodat u altijd droog van en naar de berging of auto kunt gaan.

deel dit project