Appartement Iris

Bekijk ook:

Appartementen type ‘Iris’ hebben een vloeroppervlak van circa 90 m². De ruim opgezette woonkamer van circa 44 m² biedt een breed uitzicht en geeft toegang tot een riant, deels inpandig hoekbalkon van ruim 11 m². Een schuifpui verbindt het balkon met de woonkamer zodat binnen en buiten in elkaar overlopen.

In de hoek van de kamer is een ruime opstelplaats voor de keuken gemaakt, waardoor deze woonkamer op veel verschillende manieren kan worden ingericht. Tevens zijn er twee slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van douche, wastafel en tweede toilet. Het separate toilet is voorzien van een hangend toilet en fontein. In de inpandige berging is voldoende ruimte voor een wasmachine en droger. Het appartement is geheel voorzien van vloerverwarming en drempelloos uitgevoerd. Door de ruime opzet van alle ruimtes, inclusief de hal, is het appartement rolstoeltoegankelijk en hierdoor levensloopbestendig. Wat opvalt zijn de raampartijen en schuifpui van vloer tot aan het plafond, hetgeen een prachtige lichtinval waarborgt. Alle draaiende ramen worden uitgevoerd in draaikiep en alle kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof.

Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats onder het gebouw, daar bevindt zich tevens de buitenberging, zodat u altijd droog van en naar de berging of auto kunt gaan.

deel dit project