-- Exclusive Sneak Preview --

Appartementencomplex 'Buteo'

In de woonwijk Warande in Lelystad

Binnenkort wordt gestart met de bouw van het PRACHTIGE appartementencomplex genaamd Buteo in het hart van nieuwbouwwijk Warande in Lelystad. Buteo is Latijn voor Buizerd, deze roofvogel heeft zijn leefgebied in de Oostvaardersplassen, één van de grootste natuurgebieden van Nederland op een steenworp afstand van Warande.

Deze wijk karakteriseert zich door haar ruime, kindvriendelijke opzet, aandacht voor de omgeving, veel ruimte en groen en leefomgeving van de inwoners.

Buteo bevindt zich aan de rand van Warande, in de kom van de Westerdreef en de Buizerdlaan, tegenover het wijkwinkelcentrum met o.a. de Albert Heijn, een apotheek en een huisartsenpraktijk.

Buteo wordt het sluitstuk van Warande en heeft hierdoor een vrije ligging. De planning is dat deze wijk in de toekomst direct ontsloten wordt vanaf de op- en afritten 9 van de A6.

In Buteo is de begane grond gereserveerd voor dienstverleners, gezondheidszorg, lichte horeca en leisure.

Daarboven komen drie bouwlagen met 28 appartementen in 22 verschillende types, welke in grootte variëren van circa 50 m² t/m 95 m² gebruiksoppervlak.

De meeste appartementen beschikken over 2 slaapkamers een volledig ingerichte badkamer met toilet en een afzonderlijk toilet en uiteraard een riante woonkamer met aangrenzend een heerlijk privé terras en/of balkon.

De appartementen zijn volledig vloerverwarmd en hebben kunststof kozijnen, waardoor ze bijzonder onderhoudsarm zullen zijn.

Uiteraard voldoet elk appartement aan de nieuwste eisen van het bouwbesluit en is derhalve bijna energie neutraal (BENG), wat in de lage energierekening tot uitdrukking gaat komen.

Het parkeren geschiedt aan de achterkant of naast de Albert Heijn.

Zie je jezelf al wonen in het mooiste gebouw van Warande?

Medio december in de verkoop verwacht!

5 verschillende categorieën woningen

Corner Side appartementen zijn 3 kamer hoek appartementen gelegen aan beide buitenkanten van de voorkant van het gebouw op de eerste, tweede en derde verdieping.

Deze appartementen beschikken allemaal over extra zijramen, zodat er nog meer licht in het appartement kan komen en het nog rijker aanvoelt, tevens hebben de 2 appartementen op de tweede verdieping een extra balkon.

Middle Terrace appartementen zijn schitterende 3 kamer tussen appartementen op de eerste en tweede verdieping met een heerlijk terras aan de voorzijde van de woonkamer.

Wide View appartementen zijn ons paradepaardje en tevens de grootste appartementen, op de eerste en tweede verdieping met een enorm terras inclusief loggia en op de derde verdieping met een fijn balkon inclusief loggia.

Top Balcony appartementen zijn geweldige en compacte 3 kamer appartementen gesitueerd op de derde en tevens hoogste verdieping en hebben dus geen bovenburen, wel hebben ze een heerlijk privé balkon.

Cozy Home appartementen zijn prachtige, bijzonder compacte 2 kamer appartementen gelegen op de eerste, tweede en derde woonlaag en beschikken over een ruim terras of heerlijk balkon.

Er is één Cozy Home Loft, een fantastisch startersappartement gelegen op de eerste verdieping met een groot terras aan de woonkamer.

Bekijk onderstaand alvast de plattegronden en ontdek je favoriet.

Bekijk alvast de plattegronden

Corner Side

Middle Terrace

Wide View

Top Balcony

Cozy Home

Let op!

Binnenkort gaat de hele website live, zijn de prijzen bekend en is er de mogelijkheid tot inschrijven.

Iedereen kan dan maximaal 5 keuzes bekend maken en zodoende in aanmerking komen om één van deze schitterende appartementen te kopen.

Wees er snel bij, want er zijn maar 28 appartementen. Volg de ontwikkelingen!

Een klein beetje vertraging opgelopen…..

Wij verwachten nu dat we de prijzen voor de appartementen in complex Buteo in de Warande binnen 1 a 2 weken bekend kunnen maken.

Op dat moment gaat ook de hele website live om in te kunnen schrijven voor deze prachtige appartementen.

Nog even geduld dus, maar het wordt zeker de moeite waard, we houden u op de hoogte.