Appartement Bouwnr 15

3 Kamer appartement met terras + loggia

Wide View

Dit exclusieve “Wide View” 3 kamer appartement is 85 m2 groot, heeft een gigantisch panorama terras en is gelegen op de tweede verdieping.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een badkamer met toilet, een afzonderlijk toilet, een berging en een hal. De riante woonkamer/keuken met uitzicht naar meerdere kanten is maar liefst 38 m2 en komt uit op het exclusieve panorama terras inclusief loggia van 51 m2.

Ervaar het ultieme buitenleven op het enorme terras. Geniet van een ochtendkoffie, een ontspannen middag of een sfeervol diner, het geweldige terras met loggia biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid.

Het terras is bereikbaar vanuit de woonkamer door middel van een schuifpui. Ook vanuit de grote slaapkamer kun je rechtstreeks op het terras komen, eveneens via een schuifpui.

Het appartement wordt gebouwd volgens de allerlaatste bouwnormen en geheel voorzien van vloerverwarming, er komen kunststof kozijnen met HR ++ glas, waardoor het bijzonder energiezuinig is en dat merk je in de energierekening.

Appartementencomplex 'Buteo' met commerciële plint

In de woonwijk Warande in Lelystad
Geïnteresseerden kunnen zich direct online

INSCHRIJVEN